トマトのファルシの作り方|丸ごとトマトのジューシー肉詰め焼き|リコピン倍増|美食ダイエット|Tomates Farcis|Eng Sub

トマトソース

トマトの旨味と甘味が凝縮され、ジューシーなひき肉との相性が抜群のトマトのファルシを作りました。ソースと一緒に蒸し焼きにし、よりジューシーに仕上がりに♪

トマトは加熱するとリコピンが倍増し、美容と健康にも嬉しい食材です。
フランスの家庭料理ですが、材料は近所のスーパーで簡単に手に入るものばかりで、作りやすいです。 食卓に出せば、見た目も味も大満足の一品♪

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#クックパッドレシピコンテスト
#ジューシー

I made tomatoes farsi, which is whole tomatoes stuffed with meat.
The flavor and sweetness of the tomatoes are concentrated and go perfectly with the juicy meat.

It is a restaurant quality dish that looks and tastes great when served at the lunch or dinner table.

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丸ごとトマトのジューシー肉詰め焼き

材料
トマト 3個
玉ねぎ 1/2個
にんにく 2片
パセリ 少々
合い挽き肉 200g
★ナツメグ 少々
★塩・胡椒 適量
★パン粉 大さじ2
★牛乳 大さじ1
オリーブオイル 小さじ2

1. トマトの上部を切り落とし、蓋部分にします。
 果肉はスプーンなどで取り出します。
2. 玉ねぎ・にんにく・パセリはみじん切りにします。
3. ボウルに玉ねぎの半量、ニンニク、パセリ、★の材料を入れ、粘りが出るまで捏ね混ぜます。ラップをし、冷蔵庫で寝かせておきます。
4. トマトの中身をブレンダーかミキサーなどで攪拌します。
5. オリーブオイルを熱した鍋に3のトマトと塩少々を入れ、10分位煮詰めます。
6. 1のトマトに肉種を詰め、蓋をします。
7. 耐熱容器に3のトマトソースを敷き、肉詰めトマトを並べます。
8. 200度のオーブンで25分位焼いたらできあがり。

Tomates Farcis

Ingredients
3 tomatoes
1/2 onion
2 cloves garlic
A pinch of parsley
200 g ground beef
★A pinch of nutmeg
★Salt and pepper to taste
★2 tbsp bread crumbs
★1 tbsp milk
2 tsp olive oil

1. Cut off the top of the tomatoes to make the lid.
 Remove the pulp with a spoon.
2. Chop onion, garlic and parsley.
3. Put half of the onion, garlic, parsley, and ★ ingredients in a bowl and knead until sticky. Cover with plastic wrap and place in the refrigerator.
4. Blend the tomato contents in a blender or mixer.
5. Put the tomatoes and a pinch of salt in a pan of hot olive oil and cook for about 10 minutes.
6.Fill the tomatoes with the meat mixture and cover with a lid.
7.Spread the tomato sauce in a heatproof container and arrange the stuffed tomatoes on top.
8.Bake in a 200°C oven for about 25 minutes.

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